انتقال علی کریمی به استقلال نهایی شد + عکس پخش زنده بازی رئال مادرید و دورتموند در جام جهانی باشگاه‌ها (۱۴ تیر ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین هایجک استقلال از پرسپولیس خداداد عزیزی: خودمان بازی را بلدیم بازگشت نکونام به لالیگا؟ + عکس بازگشت کایل واکر به انگلیس تاریخ و ساعت بازی رئال مادرید و دورتموند در جام جهانی باشگاه‌ها | تکرار فینال چمپیونزلیگ ۲۰۲۴ قرارداد دوساله، شرط هاشمیان برای سرمربیگری پرسپولیس سرمربی جدید پرسپولیس مشخص شد| هاشمیان روی نیمکت سرخپوشان سید حسین حسینی از لیست ساپینتو خارج شد آشورماتوف ازبک مدافع جدید استقلال ۴ دستیار اسکوچیچ مربیان آینده پرسپولیس ستاره سپاهان خارج از لیست دیوگو ژوتا، بازیکن لیورپول درگذشت + علت فوت و فیلم محل حادثه وریا غفوری در آستانه بازگشت به استقلال| ساپینتو هم راضی است؟ تلاش درویش برای جلب رضایت علی دایی تردید اسکوچیچ درخصوص ستاره استقلال کارتال به بازگشت به پرسپولیس فکر می‌کند باقری شاکی از درویش ساپینتو به مدیران استقلال: علی کریمی را می‌خواهم
سرخط خبرها

میرزاجانپور:انگیزه‌ای برای بازگشت به تیم ملی ندارم|اسماعیل نژاد ماشین قدرت است

  • کد خبر: ۱۱۹۸۲۸
  • ۱۱ مرداد ۱۴۰۱ - ۱۶:۰۱
میرزاجانپور:انگیزه‌ای برای بازگشت به تیم ملی ندارم|اسماعیل نژاد ماشین قدرت است
بازیکن سابق تیم ملی والیبال می گوید اهل شوآف و استوری گذاشتن نیست.

گروه ورزش/شهرآرانیوز، قدرتی زن سرشناس والیبال از پدیده‌های دوران مربیگری خولیو ولاسکو باز هم به تیم ملی دعوت نشد. مجتبی میرزاجانپور در ازدحام قدرتی زن‌ها مد نظر کادر فنی قرار نگرفته است، اما او می‌گوید: واقعیت امر این است که شرایط جسمانی و انگیزه کافی برای بازگشت به تیم ملی را ندارم و ترجیح می‌دهم بیشتر به سلامتی خودم بپردازم.
وی با اشاره به ثبات خوبی که اسفندیار در تیم ملی به دست آورده می‌افزاید: امین اسماعیل نژاد را داریم که ماشااله ماشین قدرت است و با اینکه دوران سخت بازی را می‌گذراند باز خودش را حفظ کرده است. خودم سرباز بودم و دوران پادگانی را پشت سر گذاشتم و می‌دانم این شرایط چه دشواری‌هایی برای یک ملی پوش دارد.
قدرتی زن سابق تیم ملی که تازه دوران مصدومیت را کنار گذاشته است، می‌گوید: از هفته اول که بگذریم بچه‌های تیم ملی کنار هم خوب ظاهر شدند و نتیجه‌ای را کسب کردند که باب میل مردم و مسئولیتنبوده است و فکر می‌کنم با بازگشت آسیب دیده‌های یک تیم خوب خواهیم داشت. والیبال ایران همیشه با کار گروهی نتیجه گرفته و موفق بوده است.
عضو جدید تیم هراز آمل که سرگرم آمادگی جسمانی خویش است درباره کنار گذاشتن امیر خوش خبر از سرپرستی تیم ملی می‌گوید: من اهل شوآف و استوری گذاشتن و این حرف‌ها نیستم و دوست ندارم وارد مسائلی شوم که به من ارتباطی ندارد. درباره آقای خوش خبر باید بگویم تا زمانی که من در تیم ملی بودم مثل برادر بزرگ با ما رفتار می‌کرد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->